MEUBEL VERHUUR

Vast staat dat aspirant kopers, door het ontbreken van de inrichting de ruimten in de woning niet goed kunnen beoordelen. Daarnaast zijn ze veeleisender geworden en gewend geraakt aan een stijlvolle ontvangst. Keukenzorg richt panden zo in dat de pluspunten geaccentueerd worden en negatieve punten onderbelicht.

Middels meubelverhuur biedt Keukenzorg een complete styling van de leegstaande woning aan, ongeacht het aantal vertrekken of oppervlakte van de woning. Elk vertrek wordt voorzien van de juiste meubelen en accessoires. Er geldt een flexibele huurperiode: minimaal 1 dag met een maximum van 12 maanden. Alle vervoers kosten van zowel het plaatsen als het halen zijn inbegrepen (ruimtes moeten gemakkelijk toegankelijk zijn). Mocht de woning niet binnen een verhuurperiode van 12 maanden zijn verkocht, dan kan het contract maandelijks worden verlengd.

Voor meer informatie omtrend meubelverhuur kunt u contact op nemen.

Voor een kleiner budget kunnen wij de woning voor u inrichten met meubels van karton. U geeft hiermee de kijkers een goede indruk van de mogelijkheden van uw woning.